arbeidsvoorwaarden

wat je terugkrijgt

We waarderen jouw toewijding, harde werk en frisse ideeën. Daarom kun je bij je RecruitNow altijd rekenen op:

focus op groei

We praten regelmatig met elkaar over waar je staat, waar je naartoe wil en hoe RecruitNow je kan helpen groeien. Bijvoorbeeld met wat extra begeleiding of een opleiding. Ook heb je toegang tot GoodHabitz en Coursera, online platforms met verschillende cursussen en trainingen gericht op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

aandacht voor welzijn

Gezondheid is belangrijk, zowel lichamelijk als mentaal. Daarom besteden we extra aandacht aan de vitaliteit van onze collega’s. Dat begint met een goed uitgeruste werkplek – op kantoor en thuis – en een persoonlijk budget waarmee je de basis kunt aanvullen. Maar ook elke dag een verzorgde lunch, gezonde snacks, ons vitaliteitsprogramma en de maandelijkse bootcamp van collega Jeroen helpen daarbij.

tijd voor ontspanning

Soms moet je gewoon even opladen. Van een dagje vrij tot een lekkere strandvakantie: je hebt 24 verlofdagen die je naar eigen inzicht mag gebruiken. Hetzelfde geldt voor jouw werktijden. Piek jij in de ochtend, dan begin je lekker op tijd. Geen vroege vogel? Dan start je jouw werkdag gewoon wat later.

de overige voordeeltjes

Een heerlijk lunchbuffet op kantoor, een laptop, thuiswerkregeling en een goed geregeld pensioen. We zijn makkelijk te bereiken – met de auto, fiets en OV (buslijn 102 of 6) - en hebben een ruime parkeerplaats en overdekte fietsenstalling. Een frisse neus halen tijdens de lunch? Even de weg oversteken en je loopt zo natuurgebied Bloeidaal in. 

de nieuwste technologie

Omdat we de beste in ons vak willen zijn, zoeken we altijd naar manieren om ons werk te verbeteren. Dus doen onze developers regelmatig onderzoek naar de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. En omdat we Scrum werken, kunnen we snel testen wat goed voor ons werkt en het opnemen in onze manier van werken. Zo blijven we onszelf en onze producten ontwikkelen.

voor de leuk

We werken hard. Maar vinden altijd tijd om wat leuks met elkaar te doen. Een potje tafeltennis of tafelvoetbal tussen meetings door of even een highscore verslaan op onze legendarische, steeds weer wisselende flipperkast. Een biertje drinken na werk of een leuk uitje dat office managers Lonneke en Marleen hebben geregeld. Zoals de lasergame battle, skitrip, jaarlijkse BBQ en altijd gezellige kerstborrel. Om er maar een paar te noemen.

een eerlijk salaris

Afhankelijk van je ervaring krijg je een salaris dat bij jouw functie en verantwoordelijkheden past. Dat vullen we aan met vakantiegeld, reiskosten- en/of mobiliteitsvergoeding en een thuiswerkvergoeding van € 2 per thuisgewerkte dag. Je start bij ons altijd met een contract van 7 maanden, met de intentie tot vast.

ook bij ons werken?

Klinkt dit jou als muziek in de oren en is RecruitNow voor jou dé werkplek van je dromen? Bekijk onze vacatures of plan een kennismakingsgesprek met ons in.

dit is RecruitNow

Wie we zijn, wat we doen en waarom we elke dag met plezier aan de slag gaan voor onze klanten. Dit is werken bij RecruitNow.

onze teams

Dit zijn de teams die bij RecruitNow samenwerken om bureaus te laten groeien. Ieder vanuit zijn eigen specialiteit, maar altijd samen.

user stories

Marketing en HR kunnen wel zeggen dat hier werken leuk is, maar het is een stuk geloofwaardiger als onze collega’s het vertellen.