dit is RecruitNow

Een snelgroeiende scale-up in online recruitmentsoftware met ruim 75 supertevreden klanten en 20+ jaar ervaring. We bruisen van energie en zijn razend enthousiast over wat we doen. En alles wat we doen, doen we (met het leukste team) vanuit onze missie: bedrijven in de flexbranche helpen groeien. Gewoon te vinden in het altijd gezellige Amersfoort.

wie wij zijn

We werken elke dag aan succes en groeien in sneltreinvaart. Helemaal naar de top, maar gelukkig houden ons gevoel voor humor en nuchterheid ons met beide benen op de grond. Ons team telt nu 55 RecruitNow’ers.

Ons sterkste punt is de toewijding die wij voor ons werk hebben. Dat vinden onze klanten ook. We zetten ons met veel enthousiasme in om onze doelen te behalen. Zoals het bouwen van de beste recruitmentsoftware ooit. Te ambitieus? Wij denken van niet . En zijn er zeker van dat het ons gaat lukken.

wat we doen

Onze missie? Uitzendbureaus, detacheerders en werving & selectiebureaus laten groeien door futureproof te worden. We helpen ze met de digitale transformatie, zodat ze sneller en effectiever kunnen werken in een markt die continu verandert.

Heel concreet betekent dat voor ons dat we het beste ATS in de branche willen bouwen. Een innovatief recruitmentsysteem dat onmisbaar is in een goed recruitmentproces. En het werk van intercedenten makkelijker en leuker maakt. Voeg daar converterende recruitmentwebsites en slimme datainzichten aan toe – en het plaatje is compleet.

100+

klanten die wij helpen groeien

20

jaar ervaring in de branche

144

Cockpit-sprints...and still counting

55

gedreven en slimme aanpakkers

hoe we werken

Eenvoudig, kwalitatief en vooruitstrevend: dat zijn de checkboxes waar onze oplossingen altijd aan moeten voldoen. Onze software en websites zijn eenvoudig in gebruik en maken het werk van intercedenten makkelijker en leuker.

Wat we ook verzinnen, we maken het voor de eindgebruiker. Nieuwe features verzinnen we niet zomaar. We houden de markt en de laatste technologische ontwikkelingen goed bij. En gaan regelmatig in gesprek met onze klanten. Zo bepalen we samen welke gave en vooruitstrevende features of functionaliteiten we gaan ontwikkelen.

onze cultuur

Er is meer in het leven dan werk. En hoewel we ons werk erg belangrijk vinden, gaat het tijdens de lunch, bij het koffiezetapparaat en rondom meetings vooral over andere dingen. Zoals familie, hobby’s en sport. Of speciaal bier.

We lachen veel en doen leuke dingen met elkaar. Lasergamen op kantoor, ergens een hapje eten of een tafeltenniskampioenschap, je kan het zo gek niet bedenken. We vieren successen – de zakelijke en de persoonlijke. En wanneer iemand door een moeilijke tijd gaat, staan we voor elkaar klaar.

hoe het begon

Zoals veel techgiganten, is ook RecruitNow klein begonnen. Op een zolderkamer in Harderwijk start CEO André het online bedrijf dat later uitgroeit tot RecruitNow. In 2003 maakt hij het officieel en verhuist hij met een kleine club collega’s naar een kantoor aan de Databankweg in Amersfoort.

We ontwikkelen ons van websitebouwer tot online recruitmentspecialist en gaan vanaf 2018 door het leven als RecruitNow. Werken continu aan ons superslimme ATS Cockpit en bouwen converterende recruitmentwebsites. Samen maken we het allemaal waar.

de teams

Wat doet elk team en met wie ga je samenwerken? Maak kennis met jouw nieuwe collega’s.

user stories

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Lees onze user stories en ontdek wat werken bij RecruitNow zo leuk maakt.

ook werken bij RecruitNow?

We geven je groot gelijk, want wij vinden het hier heel leuk. Solliciteer op jouw favo vacature. Of kom eerst even kennismaken. Bijvoorbeeld wanneer jouw ideale baan er niet tussen staat.