over ons

ons team

Maak kennis met het gedreven en goedlachse team van RecruitNow. Elke dag halen we het beste uit onszelf om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Samen bouwen we slimme software voor de flexbranche, converterende recruitmentwebsites en zetten we een innovatief recruitment performance platform neer. En daar zijn we trots op.

product development

Het kloppend hart van ons Cockpit recruitmentsysteem. Deze knappe koppen werken continu aan de verbetering en uitbreiding van functionaliteiten, zodat Cockpit het werk van recruitmentprofessionals nog makkelijker, efficiënter én leuker maakt.

customer success

Het team dat klanten blij maakt. Bijvoorbeeld met een succesvolle implementatie van Cockpit, een nieuwe website, snelle support bij vragen en trainingen.

sales & marketing

Van een gratis adviesgesprek tot aan het champagnemoment voor de nieuwe samenwerking. Sales en marketing begeleiden onze klanten in de belangrijke eerste stap naar een succesvolle digitale transformatie.

finance en office

Dankzij deze kanjers loopt alles bij RecruitNow op rolletjes. En ze bezorgen iedereen die ons kantoorpand binnenkomt ook nog eens een dikke glimlach.

groei mee met RecruitNow!

wij zoeken enthousiaste collega's binnen verschillende vakgebieden

ontdek de vacatures
groei mee met RecruitNow!

wij zoeken enthousiaste collega's binnen verschillende vakgebieden

ontdek de vacatures