Feestmaand bij RecruitNow

op 18 december 2021 geschreven door Naomi den Hollander 3 minuten

December feestmaand? Dat nemen we bij RecruitNow erg serieus. Want na een jaar hard werken, wegen die laatste loodjes van het jaar toch wel zwaar. Daarom regelen we voor ons team in december een paar extra opstekers, zodat we lachend de kerstweek ingaan.

Hoor wie klopt daar

Sinterklaas was nog maar net in het land, maar op de bureaus in Amersfoort was al een pakketje beland. Pepernoten met chocola en een RecruitNow-receptenboek – en een merchbox voor een complete RecruitNow look. Voor de kids een leuke middag met cadeau. En Sinterklaas via Teams op bezoek, live vanuit de Online Sinterklaas Show.

Wat zijn je takken wonderschoon

Na de Sint kwam de kerstman al snel aan de deur kloppen. En werd er bij iedereen een kerstboom of kerstkrans bezorgd. De lampjes en de ballen? Die moesten we er nog even zelf in hangen.

Ho-ho-ho, merry christmas!

Omdat ook dit jaar ons jaarlijkse kerstdiner niet door kon gaan, hebben onze kerstelfjes een heel creatieve oplossing bedacht om toch samen met het hele team te proosten op dit jaar. Een gouden envelop werd bezorgd. Met een kaart, cadeau en instructies voor een culinaire verrassing.

'Samen' aan tafel

Donderdag 16 december schoven we met z’n allen aan de digitale eettafel, om samen op afstand toch te genieten van een heerlijk kerstdiner. Een Indische rijsttafel of bijzonder vismenu. Iedereen schoof samen met familie aan om op het (bijna) afgelopen jaar te proosten. Een mooie afsluiting van een wederom gek, maar erg druk jaar. 

Van alle RecruitNow'ers: fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022! 

groei mee met RecruitNow!

wij zoeken enthousiaste collega's binnen verschillende vakgebieden

ontdek de vacatures