de teams

customer success

Maak kennis met ons customer success team. In hun eigen woorden.

werken in het sales en marketing team

"Natuurlijk zorgen we met heel RecruitNow voor het succes van de klant. Maar in de praktijk is het customer success team verantwoordelijk voor een blije klant: de consultants & projectmanagement, (technisch) support en de vakspecialisten.

Ons werk kent veel uitdagingen. Maar dat maakt het ook leuk. Er is genoeg afwisseling en je hebt veel contact met mensen, binnen en buiten de organisatie. Het mooie van ons werk is dat je impact kan maken. Jij bent de expert en kan met jouw kennis mensen helpen. Loopt het altijd op rolletjes? Zeker niet. Maar aan het eind van de dag weten we dat onze producten goed zijn en mensen vooruithelpen. Dat geeft veel voldoening."

altijd tijd voor elkaar

"Er hangt een goede sfeer in ons team. We zijn als geheel nog in ontwikkeling en leren met elk project weer wat bij. Maar iedereen gaat ervoor. De ‘can do’-mentaliteit is hier wel aanwezig, ja. Drukke periode? Schouders eronder en gaan.

Ons team kent veel verschillende persoonlijkheden en manieren van werken. Maar we staan altijd voor elkaar klaar. Maken tijd als iemand een vraag heeft of gewoon even wil kletsen. We kunnen goed met elkaar lachen, maar bespreken ook serieuze dingen met elkaar. En een speciaal biertje of andere drankje na werktijd, daar zijn de meeste van ons ook wel voor te porren."

wie doet wat

Het team dat aan onze klanten blij maakt.

Bastiaan Piek

Bastiaan

Sales Development Representative

Boy Papendorp

Boy

Sales Development Representative

Jeroen Wijninga

Jeroen

Account Executive

Leo de Gelder

Leo

Sales director

Luuk Wilkeshuis

Luuk

Sales Development Representative

René Hut

René

Sales Development Representative

Ricardo Duah

Ricardo

Sales Support

Tania van Diest

Tania

Marketeer

Yori Boot

Yori

Account Executive

vacatures in dit team

user stories

Marketing en HR kunnen natuurlijk een heel mooi praatje houden, maar hoe is het nou écht om bij RecuitNow te werken? Deze collega’s vertellen het je graag.

fit de winter in met de vitaliteitsweek

  • nieuws