de teams

finance en office

Maak kennis met ons finance en office team. In hun eigen woorden.

werken in het finance en office team

“Eigenlijk zien we ons team een beetje als de basis van RecruitNow. De meiden van Office regelen alles wat iedereen nodig heeft: afspraken inplannen met klanten, gezellige uitjes voor het hele team, ontvangstcomité voor bezoek, noem maar op. Het is soms hard doorwerken, maar we doen het graag. Alles voor een happy kantoor.

En Finance zorgt dat het allemaal mogelijk is. Ze zorgen dat ons bedrijf financieel gezond is en blijft. Dankzij die twee mannen hebben wij ook aan het eind van elke maand weer netjes ons salaris op de rekening. Wel zo fijn natuurlijk. Zo zorgen we als team voor al onze collega’s.”  

ingeplande koffiemomentjes

“We hebben veel lol samen. En we zorgen ook goed voor elkaar. We hebben bijvoorbeeld elke dag één of twee ingeplande koffiemomentjes. Dan nemen we een latte of cappucino en maken we er echt een momentje van. Soms eten we er een lekkere stroopwafel bij, Robs favoriet. En een paar keer per jaar lunchen we met ons teampie buiten de deur. Dat was ooit een spontaan ideetje, maar is nu echt een traditie geworden.

Ook voor de rest van het bedrijf staat onze deur altijd open. Office en Finance zijn wat dat betreft echt het welkomstpunt. Collega’s komen ook regelmatig even langs voor een gezellig praatje. We vinden het ook heel belangrijk dat dat kan.”

wie doet wat

Het team dat aan onze klanten blij maakt.

Lonneke van Dooyeweert

Lonneke

Office Manager

Marleen van Ekeren

Marleen

Office Manager

Rob van den Bosch

Rob

Finance & HRM Manager

user stories

Marketing en HR kunnen natuurlijk een heel mooi praatje houden, maar hoe is het nou écht om bij RecuitNow te werken? Deze collega’s vertellen het je graag.

fit de winter in met de vitaliteitsweek

  • nieuws